Youtube 100 Bin İzlenme Ne Kadar Kazandırır?

Birçok kişi Youtube üzerinden gelir elde etmek istiyor. Dışarıdan bakıldığında çok cezbedici ve rahat gibi görünse de Youtube’da düzenli içerik girişi sağlamak sanıldığının aksine oldukça zordur. Youtube üzerinden gelir elde etmek için birtakım şartları da karşılıyor olmanız gerekiyor. Aksi takdirde Youtube’dan gelir elde edemezsiniz. Youtube 100 bin izlenme ne kadar kazandırır sorusu da en çok sorulan sorular arasında yer alıyor.

Youtube Para Kazanma Nasıl Açılır?

Youtube’da içerik üreten herkes para kazanamıyor. Bunun için bazı şartları taşıyor olmanız gerekmektedir. Öncelikle Youtube kanalınıza en az 1000 kişinin abone olması lazım. Bunun dışında toplamda 4000 saat izlenme olması gerek. Bu iki şartı taşıdıktan sonra Youtube üzerinden gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Zaman kaybetmeden 1000 aboneye ulaşmak için Youtube abone satın al hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Youtube 100 Bin İzlenme Ne Kadar Kazandırır?

Youtube 100 bin izlenme ne kadar verir sorusunun cevabı ise kanaldan kanala değişiklik gösteriyor. Youtube, ülkemizde 100 bin izlenmeye oldukça az rakamlar ödüyor. Birçok kriterler göz önüne alınsa da ortalama Youtube 100 bin izlenme karşılığında 1500 TL gibi bir rakam kazanırsınız. Bu rakam bahsettiğimiz gibi çeşitli kriterlere bağlı olarak azalabilir ya da artabilir. Ancak kanalınızın global kesime hitap ediyorsa o zaman çok daha fazla kazanç elde edebilirsiniz.

ABD’li kullanıcılara yönelik içerik oluşturduğunuz zaman ise 100 bin izlenmeye karşılık ortalama 9-10 bin TL bir kazancınız olur. Twitter mavi tik nasıl alınır sorusunun cevabını arıyorsanız, hazırlamış olduğumuz içeriği ziyaret edebilirsiniz.