Twitter Mavi Tik Nasıl Alınır?

Pek çok kişinin yanıtını merakla beklediği sorulardan biri de budur. Twitter mavi tik almak artık çok kolay! Önceden Twitter’da mavi tik almak için sanatçı, siyasetçi ya da kurumsal bir firma olmanız gerekiyordu. Ayrıca adınıza birçok haber sitesinde de haberinizin olması ve Wikipedia’da hakkınızda başlık olması gerekiyordu.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte bu düzen tamamen değişti. Aylık belli bir ücret ödeyerek siz de Twitter mavi tik sahibi olabilirsiniz. Bu uygulama şu an sadece ABD’de geçerli. O yüzden Türkiye’deki kullanıcılar bu haktan yararlanamıyor. Ancak endişe etmeyin. Aşağıda vereceğimiz adımları uygulayarak siz de Twitter mavi tik rozetine kavuşacaksınız.

Twitter Mavi Tik Alma Yöntemi

İlk olarak Twitter uygulamasını silmeniz gerekiyor. Daha sonra ABD lokasyonuna sahip bir VPN edinmeniz gerek. Bu sayede Twitter’a ABD’den giriyor gözükeceksiniz. Daha sonra aşağıdaki adımları uygulayın.

  • Google Play, APP Store hesap ayarlarına girerek bulunduğunuz konumu ABD yapın.
  • Twitter hesap ayarlarından konumunuzu ABD olarak değiştirin.
  • VPN’i açın ve ABD lokasyonuna bağlanın ve Twitter’a giriş yapın.
  • Sol menüde Twitter Blue sekmesine tıklayın.
  • Burada Twitter Blue aboneliğini satın alın.

Tüm işlemler bu kadar. Twitter Blue aboneliğini satın aldıktan sonra Twitter mavi tik rozetiniz 4-5 gün içerisinde yapılan kontrollerden sonra hesabınıza tanımlanacak. Twitter Blue aboneliği Android cihazlar için aylık 8 dolar, IOS cihazlar için ise aylık 11 dolardır.

Twitter'da fenomen olmak için Twitter beğeni satın al hizmetimizden yararlanabilirsiniz.