Twitter Videoları Açılmıyor Sorunu

Twitter videoları açılmıyor sorunu ile zaman zaman kullanıcılar karşılaşabiliyor. Bu soruna birçok etken neden olabiliyor. Bu yüzden öncelikle problemin kaynağını tespit etmek gerekir. Problemin kaynağını tespit ettikten sonra uygulanması gereken adımları uygulayarak bu problemden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz.

Twitter videoları açıldığında bazen siyah ekranda kalabiliyor ve bağlantı hatası verebiliyor. Bu gibi durumlarda ilk olarak internetinizi kontrol etmeniz gerekiyor. İnternetiniz ile ilgili herhangi bir problem olması durumunda videolar açılmaz.

Twitter Videoları Açılmıyor Sorunu Nasıl Çözülür?

Twitter videoları açılmıyor sorununu çözmek için ilk olarak reklam engelleyici eklenti kullanıyorsanız bunu devre dışı bırakmalısınız. Bunun için,

  • İnternet tarayıcınızı açın ve üst köşede yer alan üç nokta butonuna tıklayın.
  • Buradan “Yardım” ve “Google Chrome Hakkında” sekmelerine giriş yapın.
  • “Uzantılar” kısmından reklam engelleyici kullanıyorsanız devre dışı bırakabilirsiniz.

Bunun yanı sıra cep telefonunuzda da yapmanız gereken bazı işlemler var. Bu hata yalnızca masaüstü bilgisayarlarda değil aynı zamanda cep telefonlarında da karşınıza çıkabiliyor.

  • Twitter uygulamasını güncelleyin.
  • Telefonun saat ve tarih ayarlarının doğru olduğundan emin olun.
  • Telefonunuzun alanının yeterli olduğuna emin olun.

Tüm bu aşamaları da hallettikten sonra probleminiz ortadan kalkacaktır. Tüm bunlara rağmen Twitter videoları açılmıyor sorunu yaşıyorsanız internet servisinizle görüşerek mevcut problem hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Twitter retweet ihtiyacınız varsa mevcut paketlerimizi değerlendirebilirsiniz.