Telefon Numarası Olmadan Snapchat Nasıl Açılır?

Snapchat, yeni filtreleri ve çok çeşitli özellikleriyle kullanıcılarını şaşırtmaktan asla geri kalmayan bir uygulamadır. Bir zamanlar unutulmaya yüz tutmuş platform, son zamanlarda dünyanın farklı yerlerinde büyük bir popülerlik kazanmaya başladı. Snapchat, Eğlenceli ve şaşırtıcı içerikler arayan gençler için eğlenceli bir platform haline geldi. Diğer sosyal ağ uygulamaları gibi, Snapchat’e kaydolmanız için de e-posta adresi veya numara gerekir. Telefon numarası olmadan Snapchat açmanın yolları olsa da genelde kullanıcılar bu yola başvurmaz.

Ayrıca Snapchat, sorunsuz bir hesap güvenliği ve arkadaşlar önerileri için, Kayıt işlemi sırasında kullanıcılardan bir telefon numarası vermelerini de ister. Peki, Snapchat’te telefon numarası olmadan kayıt olmanın yolu var mı?

Telefon numarası yerine e-posta adresiyle bir hesap oluşturabilir ve telefon numarası alanını atlayabilirsiniz. Yani, telefon numarası olmadan bir Snapchat hesabı oluşturmak için bazı kolay ve etkili ipuçlarını kullanabilirsiniz. Aşağıdaki adımları takip ederek, telefon numarası olmadan Snapchat hesabı oluşturmayı başarabilirsiniz.

Telefon Numarası Olmadan Snapchat Hesabı Açma Yolları

Güvenli ve işlevsel bir sosyal medya platformu olan Snapchat, kişisel bilgilerinizi başkalarına göstermez. Bu da telefon numaranızın güvende olduğunu bilmeniz anlamına gelir.

Bu nedenle, telefon numaranızla bir Snapchat hesabı oluştursanız bile, bu numara diğer kişilere görünmeyecek ve paylaşılmayacaktır. Buna rağmen telefon numarası olmadan hesap oluşturmak isterseniz aşağıdaki adımlardan yaralanabilirsiniz.

Telefon Numarası Yerine E-posta İle Hesap Açmak

Snapchat hesabı açarken sizin robot değil, gerçek bir kullanıcı olduğunuza dair bir onaydan geçmeniz gerekiyor. Bu nedenle, hesabınızı doğrulamak için kişisel bilgilerinizi veya herhangi bir kimlik detayını vermeniz gerekiyor. Snapchat platformu, gerçek bir kişi olduğunuzu onaylamak için size bir kod gönderir.

Bu kodu telefon numaranızla alacağınız gibi e-posta adresinize de alabilirsiniz. Neyse ki telefon numarası artık zorunlu değil. Doğrulama işlemi için telefon numaranızı vermeniz gerekmez. E-posta adresinizi kullanarak da hesap açabilirsiniz.  

  1. Cihazınızda Snapchat uygulamasını açın.
  2. Ekranın altındaki mavi renkli Kaydol düğmesine dokunun.
  3. Adınızı ve Soyadınızı girin, Kaydol ve Kabul Et'e dokunun.
  4. Hesap bilgilerinizi girdikten sonra, telefon numaranızı girmeniz istenecektir.
  5. Açılan sayfada E-posta ile Kaydolun seçeneğine dokunun ve işlemi tamamlayın.