Instagram URL Kopyalama Nasıl Yapılır?

Instagram’a yeni başlayanlar ya da daha önce hiç Instagram linki kopyalama işlemi yapmayan kişilerin merak ettiği konulardan biri de budur. Instagram URL kopyalama işlemi için tüm cihazlarda hemen hemen aynı işlemler yapılır. Bu sayede ilgili gönderinin linkini saniyeler içerisinde kopyalayabilirsiniz.

Instagram URL kopyalama ile ilgili gönderiyi herhangi bir uygulama ile indirmek isteyen kişiler tarafından tercih edilir. Bu sayede Instagram’daki gönderinin linkini ilgili uygulamaya yapıştırarak gönderiyi telefonunuza kolayca indirebilirsiniz. Bunun dışında herhangi bir gönderinize beğeni, izlenme, etkileşim, kaydetme gibi hizmetler satın almak istediğinizde Instagram URL kopyalamanız gerekir.

Instagram URL Kopyalama Yöntemleri Nelerdir?

Instagram’da paylaşılan herhangi bir gönderinin linkini kopyalamak oldukça basit bir işlemdir. Aşağıdaki adımları takip ederek siz de dilediğiniz profildeki dilediğiniz gönderilerin linkini kopyalayabilirsiniz.

Android cihazlarda link kopyalama,

  • Paylaşımın sağ üst köşesinde yer alan üç nokta butonuna tıklayın.
  • Karşınıza çıkan seçeneklerde “Paylaşım URL’sini kopyala” sekmesine tıklayın.

IOS cihazlarda link kopyalama,

  • Gönderinin üzerine gelin ve üç çizgi ifadesine tıklayın.
  • Çıkan ekranda “Paylaşım URL’sini kopyala” seçeneğini seçerek linki kopyalayın.

Masaüstü cihazlarda link kopyalama,

  • Kopyalayacağınız gönderiyi açın ve üç nokta simgesine tıklayın.
  • Çıkan ekranda “Bağlantı adresini kopyala” seçeneğini seçin ve linki kopyalayın.

Bu işlemleri takip ederek Instagram URL kopyalama işlemini tamamlayabilirsiniz. Kopyaladığınız URL ile Instagram beğeni satın al hizmetimizi tercih ederek gönderinize dilediğiniz kadar beğeni gönderebilirsiniz.