Instagram Durduruldu Sorunu Çözümü

Instagram durduruldu hatası ile zaman zaman kullanıcılar karşılaşabiliyor. Genelde sistem hatası olan bu uyarıyı ortadan kaldırmak ise oldukça basit bir işlem. Instagram durduruldu hatası ile karşı karşıya kalan kullanıcılar genel olarak Instagram’ı silip tekrar kuruyor. Ancak bu kesin bir çözüm yöntemi değildir. Öncelikle önbellekleme problemini ortadan kaldırmanız gerekiyor.

Instagram Durduruldu Hatası Nedir?

Instagram durduruldu sorununun asıl kaynağı cep telefonlarıdır. Bu hata ile karşılaştığınızda Instagram’da dahil olmak üzere diğer birçok uygulamaya da giriş yapamazsınız. Bu hatayı aldıktan sonra endişe etmenize gerek yok. Aşağıdaki adımları takip ederek bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Instagram Durduruldu Sorunu Neden Olur?

Instagram durduruldu hatasının önemli nedenlerinden biri de hesap çalınmasıdır. Eğer şifreniz bir başka kişinin eline geçtiyse ve o kişide hesap bilgilerinizi tamamen değiştirdiyse bu problemle karşı karşıya kalabilirsiniz. Önlem olarak Instagram hesabınıza yalnızca kendi telefonunuzdan girmeniz ve tarafınıza gönderilen linklere tıklamamanız yeterli olacaktır.

Hesabınızın çalınmasının yanı sıra telefonunuzdaki alanın da dolması sebebiyle bu hatayla karşılaşabilirsiniz. Eğer telefonunuzda hiç boş alan yoksa ilk olarak alan açın. Daha sonra Instagram’ı ve varsa telefonunuzu güncelleyin. Bu işlemlerden sonra Instagram hesabınıza başarıyla giriş yapabilirsiniz.

Instagram dışında diğer uygulamalarda da “Durduruldu” hatası alıyorsanız bu cep telefonunuzdan kaynaklanıyor. Bu yüzden telefon hafızasını boşaltın ve tekrar giriş yapın. Ayarlar > Uygulamalar kısmından Instagram’ı bulup tüm geçmişi temizlemenizde etkili olacaktır. Instagram bayan takipçi satın al hizmetimizden uygun fiyatlarla sahip olmak için hizmetlerimizi ziyaret edebilirsiniz.