Twitter Hesabı Nasıl Silinir?

Her gün milyonlarca insanın giriş yaptığı Twitter’da kullanıcıların bir kısmı hesaplarını silmek istiyor. Twitter hesabı nasıl silinir sorusu da bu yüzden en çok aranan sorular arasında yer alıyor. Siz de Twitter hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız yalnızca bir dakikanızı ayırarak Twitter hesabınızı kapatabilirsiniz.

Twitter hesabınızı silmek istediğinizde geçmiş paylaşımlarınızı tek tek silmenize de gerek yok. Çünkü hesabınız silindikten sonra daha önce paylaştığınız tüm tweet ve görsellerde silinmiş oluyor. Twitter hesabınızı silmeden önce paylaşmış olduğunuz ve kaydetmek istediğiniz görsel ya da videolar olabilir. Yedeklemelerinizi yaptıktan sonra Twitter hesabınızı silebilirsiniz. Twitter hesabı nasıl silinir sorusunun cevabı için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Twitter Hesabını Kalıcı Olarak Silme

Twitter hesabınızı silmek için öncelikle Twitter hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Hesabınıza giriş yapmadan hesap silme işlemini gerçekleştiremezsiniz. Twitter hesabı nasıl silinir sorusunun yanıtını arayanlar, vermiş olduğumuz yöntemi izleyerek hesaplarını silebilir.

  • Twitter hesabınıza giriş yapın
  • Sol tarafta açılan menüde “Ayarlar” kısmına giriş yapın
  • Burada seçenekler içerisinde bulunan “Hesabımı devre dışı bırak” butonuna basın.

İzlemeniz gereken adımlar bu kadar. Siz de Twitter hesabınızı bu şekilde hızlıca silebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra hesabınıza 30 gün boyunca girmemeniz gerekiyor. Hesabınıza bu süreç içerisinde giriş yaparsanız Twitter hesabınız tekrar aktif hale gelir.

Twitter takipçi satın al hizmetlerimizi inceleyin ve en uygun fiyatlara siz de binlerce takipçinin sahibi olun.