Tiktok'ta Kaç Takipçiden Sonra Para Kazanilir ?

Tiktok’ta kaç takipçiden sonra para kazanılır? Tiktok’ta para kazanma yolları neler?

Bu soruların cevaplarıyla kendinize kolay ve eğlenceli bir gelir fırsatı oluşturabileceksiniz. Sosyal medya platformları arasında yıldızı her geçen gün biraz daha parlayan Tiktok, markalar için de önemli bir tanıtım ve pazarlama aracı.

Tiktok’ta para kazanmanın yolları önce takipçi ve etkileşim sayısını artırmaktan geçiyor. Birazdan bu uygulamadan para kazanmayı anlatacağız. Önce başka bir soruya cevap vermek istiyoruz:

 

Tiktok’ta Kaç Takipçi Olunca Para Kazanılır?

Diğer sosyal medya platformları gibi Tiktok da, belli bir hedef kitleye hitap etmeyi başaran hesapların kazanç elde etmesine imkân tanıyor. Eğer Tiktok ta para kazanmak gibi bir hedefiniz varsa en az 1000 takipçiye sahip olmanız önem taşıyor.

Çünkü Live sekmesini görebilmeniz ve canlı yayın yapabilmeniz için Tiktok sizden en az 1.000 takipçi şartını karşılamanızı istiyor. Dolayısıyla Tiktok’ta kaç takipçiden sonra para kazanılır? 

Diye merak edenlereİ 1000 takipçi şeklinde yanıt verebiliriz.

Tabii ki her 1000 takipçisi olan Tiktok’tan para kazanabilir diye bir şey yok.

Bunun için düzenli, ilgi çekici, etkileşim alacak paylaşımlar yapmanız gerekiyor. Tiktok’ta fenomen olmak ve geniş kitlelere hitap ederek para kazanmak istiyorsanız 1.000 takipçi ile yetinmeyip bu miktarı onbinlerin üzerine çıkarmalısınız.

Reklam alabilmek için takipçi sayısının 50 binden fazla olması önem taşıyor. İşletmeler, markalar takipçi oranı yüksek hesaplara reklam vermeyi tercih ediyor.

50 binden az takipçisi olanlar da Tiktok tan para kazanma hayalini gerçeğe dönüştürebilir. Aşağıda Tiktok’tan para kazanmak isteyenlerin başvurabileceği yöntemleri açıklayacağız.

 

Tiktok’ta Canlı Yayın Açarak Para Kazanma

Tiktok ile diğer sosyal medya platformlarını ayıran hususlardan biri, Tiktok’un bağış sistemine sahip olması. Bu mecra üzerinde canlı yayın açıp etkinlik düzenleyenler takipçi sayısıyla orantılı olarak belli miktarda bağış toplayabiliyor.

İnsanlar Tiktok hesaplarının sahiplerine jetonlar vasıtasıyla para veriyor. Eğer takipçi sayınız yüksek ise, insanların ilgisini çekmeyi ve onlara kendinizi sevdirmeyi başarabiliyorsanız yüksek miktarda jeton bağışı alabilirsiniz.

Yapılan bağışlar nakit olarak çekilebiliyor. Fakat yeniden hatırlatmakta fayda görüyoruz; bunun için minimum 1000 takipçiye ulaşmanız lâzımdır.

Tik tok sosyal medya platformlarının içerisinde böyle jetonlu bağış imkânıyla para kazandıran tek yerdir.

Aldığınız bağışları Wallet hesabınızda toplarsınız. Profilinizdeki üç nokta simgesine tıklayıp ‘Cüzdan’ bölümüne ulaşabilirsiniz. Burada jetonları ve satın alma seçeneklerini görebilirsiniz.

Tiktokta para kazanma için bu yöntemi seçecek olanlar bilmelidir ki, Tiktok bağışlardan %20 oranında komisyon alıyor.

Bu arada küçük bir tüyo: Açtığınız canlı yayınlara daha fazla izleyici çekmek ve daha yüksek takipçi sayısı ile etkileşimlerinizi artırmak istiyorsanız şu önerilerimize kulak verin:

  1. Diğer sosyal medya platformlarınızda Tiktok hesabınızı paylaşın, canlı yayın duyurunuzu yapın.
  2. –Varsa- Youtube kanalınızda da canlı yayın gerçekleştireceğinizi izleyicilerinize haber verin, videolarınızın açıklama kısmında hesabınızın linkini paylaşın.
  3. Güncel olmaya özen gösterin. Son moda Tiktok akımlarından yararlanın.
  4. Videolarınızı oluştururken mümkünse profesyonel ekipman ve programlardan yardım alın.
  5. Sizin hesabınıza benzer Tiktok profillerini bulup onlarla işbirliği yapabilirsiniz. Birbirinizi tanıtarak çapraz etkileşimde bulunup farklı hedef kitlelerin sizden haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

 

 

Tiktok Kaç İzlenme Olunca Para Kazanılır?

Tiktok 1000 izlenme kaç TL veya Tiktok kaç izlenmeye ne kadar veriyor? Gibi soruların doğrudan net bir cevabı yok. Çünkü bu platform direkt olarak izlenmeye para vermiyor. Ancak firmaların hesabınızı reklam vermeye değer bulması, sizinle anlaşma yapmak amacıyla teklif sunması için izlenme sayınız yüksek olmalı.

 

Tiktok’tan Para Kazanma Yolları 2022

Elbette Tiktok üzerinden para kazanmanın yolu sadece canlı yayınlar değil. Bunun için deneyebileceğiniz diğer yöntemler kısaca şöyle:

  1. Ürün veya hizmet satışı yapıyorsanız videolarınızda bunları tanıtarak müşteri potansiyelinizi artırabilirsiniz. Sitenizin linkini profilinize yerleştirerek profilinizin ziyaretçilerini oraya yönlendirebilirsiniz.
  2. Sponsorlu reklam yayınlayabilir, internet sitenize veya farklı sosyal medya hesaplarınıza trafik çekebilirsiniz.
  3. Yukarıda da bildirdiğimiz gibi işbirlikleri vasıtasıyla kazanç sağlayabilirsiniz. Yeterince takipçiye sahipseniz ve hesabınız düzenli olarak yoğun etkileşim alıyorsa reklamverenlerin size ulaşmasını beklemeden siz onları bulmak için harekete geçebilirsiniz.
  4. Örneğin forumların sosyal medya bölümlerinde konu açabilir, Tiktok hesabınızın istatistiklerini paylaşarak reklam alımı yapabileceğinizi duyurabilirsiniz. Mesela R10 ve Wmaraci gibi forumlarda bu tür ilanlar oldukça rağbet görüyor.
  5. Tiktok hediyeleri aracılığıyla da para kazanmanız mümkün. Örneğin asa 17 TL’den satılıyor. Biri size bunu hediye ederse 7 TL alırsınız. ‘Para yağmuru’ 105 TL’dir. Size böyle bir hediye gelirse 65 TL kazanırsınız. Öpücük, yat, spor araba gibi hediyeler de var. Bunların maliyeti ve hesabınıza yansıyacak tutarlar farklılık gösteriyor.

Sonuç olarak Tiktok’ta kaç takipçiden sonra para kazanılır? Diye düşünenler tiktok takipçi satın al hizmetleriyle 1000 takipçiye ulaşılabilir. Öyleyse şimdiden bol kazançlar!


Tiktok'tan Para Nasıl Çekilir?

 

Tiktok, kullanıcılarına para kazabna sağlama imkanı sağlıyor. Tiktok üzerinde açılan canlı yayınlar, kullanıcıların önüne sunuluyor. Yayın açan kişileri kullanıcılar, bakiye yükleyerek yayın sahiplerine hediye gönderiyor. Gönderilen hediyelerin toplam değeri 30 dolar olduğunda, kullanıcılar para çekme işlemlerini yapabiliyor. Para çekme işlemlerinde, banka hesaplarına ihtiyaç vardır. Kişiler ayarlardan bakiye işlemlerine girerek paralarını çekebilir.



TikTok Kaç İzlenmeye Para Veriyor?


Tiktok uygulamasının izlenmeye para verip vermediği kişilerce araştırılıyor. Tiktok izlenme üzerinden kazanç sağlanan bir uygulama değildir. Bunun için tiktok izlenme satın al gereksinim duymazsınız. Kullanıcılar hesaplarından canlı yayın açarak, diğer kullanıcılardan hediye alabilir. Alınan hediyelerle birlikte kişiler biriken kazançlarını çekebilir.

Para Çekme Talimatları 

  • Nakit para çekme talebinde bulunmak için, bölgenizde veya ülkenizde desteklediğimiz bir para çekme yönteminiz olması gerekir. 

  • Tarafımıza bildirdiğiniz  para çekme yöntemi bilgilerinizin doğru, eksiksiz ve güncel olduğundan emin olun. Yanlış veya eksik para çekme yöntemi bilgilerinin sonucunda ortaya çıkacak olan ücretler veya kayıplar tarafınızdan karşılanacaktır. Gönderdiğiniz yanlış veya eksik para çekme yöntemi bilgilerinden kaynaklanan herhangi bir kayıp, anlaşmazlık veya diğer sonuçlardan biz sorumlu değiliz.

  • Seçtiğiniz para çekme yöntemi kapsamında yaptığınız her bir para çekme talebi, para çekme noktasında gösterilen ilave koşullara da maruzdur.  İlgili sayfalarda görüntülenen diğer bilgilerin yanı sıra para çekme eşiği ve limiti de uygun göreceğimiz biçimde herhangi bir zamanda değiştirilebilir ve ikamet ettiğiniz ülke veya bölgedeki zorunlu yasa veya düzenlemelere tabidir.
  • Para çekmeniz, paranın çekildiği esnada Sanal Öğeler Politikamızı, bu talimatları ve TikTok tarafından size sağlanan ilave bilgileri kabul ettiğinizi gösterir.
  • Gizlilik Politikamızda verilerinizi nasıl işleme aldığımız hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Kişisel verilerinizi herhangi bir yetkisiz erişim veya işlemden korumak için uygun güvenlik önlemleri alıyoruz.
  • Sorularınız için bizimle belirtilen adresten irtibat kurun: [email protected]