TikTok Keşfete Düşme Saatleri

 

Bu aralar sık sık gündemde olan  ve sosyal medyada sürekli karşımıza çıkan Tiktok videoları, git gide herkes tarafından çekilip bu alanda birçok çalışma yapılmaya başlandı. Her ne kadar çok olsa da bazı videoları izlemeden geçemeyip oldukça fazla dikkat çekici videolar karşımıza çıkıyor. Bu  videolar Tiktok haricinde diğer tüm sosyal medyada paylaşılıp sürekli olarak dikkat çekilmeye yöneliniyor. Bu paylaşımları kimi insan fenomen olmak için kimi ise eğlenmek için çekse bile genel olarak fenomenlik amacıyla yapılıyor. Bu insanlar paylaşımlarını belirli bir saat aralığı içerisinde atar çünkü keşfete düştükleri zaman daha çok kişi tarafından izlenme şansı yakalar. Aynı zamanda keşfete düşme saatleri de vardır ve bu saatler Tiktok kullanıcılarının daha çok tanınmak ve para kazanmak için başvurdukları bir taktik olarak bilinir.

Tiktok’ta Keşfete Düşmek İçin Saat Kaçta Paylaşım Yapılmalıdır?

Tiktok, insanların kolay bir şekilde para kazanabilmelerine olanak tanıyan bir uygulamadır. Tiktok’ta belirli saatlerde yapılan paylaşımlar daha çok izlenip kişiyi fenomen yapabilir. Diğer sosyal medya hesapları gibi bu uygulamada da “Keşfet” bölümü bulunur ve kullanıcılar bu keşfet bölümünden yararlanmak adına bazı saatleri takip eder. Bu saatleri günlere göre ayıracak olursak şöyle sıralanabilir.

  1. Pazartesi 20.30,

  2. Salı 21.00,

  3. Çarşamba 19.45,

  4. Perşembe 22.00,

  5. Cuma 21.00,

  6. Cumartesi 18.30,

  7. Pazar 15.00.

TikTok Beğeni Satın Al Bu saatler her gün değişiklik gösterebilir.  Genel olarak bahsedecek olursak akşam 18.00-22.00 saatleri arası, sabah ise 7.00-11.00 saatleri arasında yapacağınız paylaşımlar çok fazla etkileşim alacaktır. Eğer ki halen daha etkileşim almayı başaramıyorsanız direkt olarak internet sitemizdeki paketlerini satın alabilirsiniz.

 

Tiktok’ta Keşfete Düşmek İçin Yapılması Gerekenler Nelerdir?

Tiktok’ta keşfete düşmek için takipçi ve beğeni sayınızın çok yüksek olması ilk şartlardan biridir.  Bunun için Tiktok takipçi satın alma paketleri sizin için bir öneri olup birçok siteden bunu sağlayabilirsiniz.  Takipçi sayınızı yükseltmek zor geliyorsa bu paketler sayesinde kolaylıkla çok fazla takipçiye ve aynı zamanda beğeniye sahip olup fenomen olma yolunda ilerleyebilirsiniz. Bunun için de yapmanız gereken, Tiktok uygulamasında keşfete düşmeyi başarmak olacaktır. Keşfete en hızlı şekilde nasıl çıkarım diyor iseniz size yardımcı olabilecek birkaç ipucu şu şekilde sıralanabilir.

İlginizi Çekebilir: Tiktok'ta Kaç Takipçiden Sonra Para Kazanilir?

 

Tiktok’ta Videolar  Neden Keşfete  Düşmez?

Tiktok’ta çekilen videolar keşfete düşmüyor ise ya hesabınız şikâyet edilmiştir ya da Tiktok tarafından engel almışsınız anlamına gelebilir ve bu durumda bazı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Bununla birlikte hesabınızda takipçi ve beğeni sayınız çok fazla düşük ise keşfete düşmeme sorunu yaşayıp bu alanda birçok yoldan yarar alabilirsiniz. Yasal olmayan herhangi bir paylaşım yaptığınız zaman hesabınıza engel verilir ve bu engel belirli bir süre olarak hesabınıza yansıtılır.  Bu sorunu çözmek için Tiktok ekibiyle iletişime geçip ne kadar süre kapalı kalacağını öğrenmeniz mümkündür. Ancak bu gibi yasal olmayan paylaşımlar yaptığınız sürece hesabınızı tamamen kaybetme durumu ile karşışkarşıya kalacağınızı bilmeniz gerekir.  Siz de Tiktok’ta keşfete düşmek istiyorsanız bu bahsettiğimiz aşamaları takip edip kısa sürede keşfete düşmeniz mümkündür. Tiktok platformu oldukça hızlı şekilde büyğdü ve bu büyüme ile birçok insanı uygulamadı içinde üne kavuşturdu.