Tiktok Canlı Yayın Açma Şartları Nelerdir?

Tiktok kullanıcılarının sayısı her geçen gün artış gösteriyor. Özellikle gençlerin vazgeçemediği uygulamaların başında gelen Tiktok, başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada etki alanını genişletmeye devam ediyor. Tiktok yayıncıları, açmış oldukları canlı yayınlarla önemli bir gelirinde sahibi oluyor. Örneğin Tiktok’a henüz yeni başlayan Mehmet Ali Erbil kısa süre içerisinde aylık Tiktok gelirini 1 milyon liranın üzerine taşımayı başardı.

Tiktok canlı yayın imkanı sayesinde siz de bu önemli gelirin sahibi olabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Tiktok uygulamasını indirmek ve takipçi sayınızı yükseltmek olacaktır. Takipçi sayınız ne kadar çok yükselirse izleyici sayınızda o ölçüde artacaktır. Tiktok canlı yayın açmak için aşağıdaki şartları taşıyor olmanız gerekmektedir.

  • 16 yaşından büyük olmalısınız
  • 1000 abonenin üzerinde olmalısınız

Tiktok Canlı Yayın Nasıl Kazanç Sağlar?

Tiktok üzerinden gelir sağlamak için Tiktok canlı yayın açmanız gerekir. Tiktok’ta başka türlü gelir elde edemezsiniz. Bu yüzden izleyicilerinizin karşısına çıkmanız gerekmektedir. İzleyicileriniz yayınızı beğendiği takdirde size çeşitli değerde hediyeler gönderir. Size gönderilen bu hediyelerin bir kısmını Tiktok kendine alıyor. Kalan kısmı ise kazancınız olarak hanenize işleniyor.

Biriken bu hediyeleri profilinizden elmasa dönüştürerek gerçek paraya dönüştürebilirsiniz. Toplam tutar belli bir rakamın üzerine ulaştığında ise paranızı çekebilirsiniz.

Tiktok videosu nasıl keşfete düşer sorusunun cevabını arıyorsanız, bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.