Instagram Son Görülme Nasıl Kapatılır?

Instagram son görülme özelliği uzun bir süredir Instagram’da aktif olan özelliklerden biridir. Bu özellik çoğu zaman kullanıcıları mağdur edebiliyor. Bu yüzden birçok kullanıcı son görülmenin kapatılmasını istiyor. Instagram son görülme nasıl kapatılır sorusu da bu yüzden en çok arananlar listesine girmeyi başarmıştır. Siz de son görülmeyi kapatmak istiyorsanız, birazdan göstereceğimiz yöntemi uygulamanız yeterli olacaktır.

Instagram Son Görülme Kapatma Yöntemi

Instagram son görülme özelliğini kapatmak istiyorsanız öncelikle Instagram hesabınıza giriş yapmalısınız. Instagram story görüldü kapatma yöntemi ile siz de artık bu problemden kalıcı olarak kurtulacaksınız.

  • Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra profilinize geçin.
  • “Ayarlar” sekmesine tıklayın.
  • “Hareket durumunu göster” seçeneğine tıklayın ve bu özelliği devre dışı bırakın.

Yapmanız gereken tüm işlemler bu kadar. Bu yolu takip ederek siz de son görülmeyi kolay bir şekilde kapatabilirsiniz. Bunun yanı sıra bazı kişilerin stroylerinizi görmesini istemiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Hikayeni kapatmak istediğin kullanıcının profiline girin.
  • Profil isminin yanında bulunan üç noktaya tıklayın.
  • Burada “Hikayeni gizle” seçeneğine tıklayın.

Bu aşamaları da takip ederek istediğiniz kişilerin sizin hikayelerinizi görmesini engelleyebilirsiniz. Artık gönül rahatlığıyla hikayelerinizi hiçbir engelleme yapmadan paylaşabilirsiniz. Instagram son görülme özelliğini kapatarak daha problemsiz arkadaşlık ve akrabalık ilişkilerine devam edebilirsiniz.

Instagram URL kopyalama ile ilgili bilgi almak için yazımızı inceleyebilirsiniz.