Instagram Fake - Feyk Hesap Açma Nasıl Yapılır?

Instagram fake hesap açma nasıl yapılır? Diye merak ediyorsanız gerçek hesabınızla yapmak istemediğiniz şeyler var demektir.

Belki asıl hesabınızdan paylaşmak istemediklerinizi orada paylaşmak, ana hesabınızda takip etmek istemediğiniz kişileri o hesapla takip etmeyi düşünüyorsunuz. Belki arkadaşlarınızı işletmeyi, sevgilinizin korumalı hesabına bakmayı planlıyorsunuz. Belki de bu hesabı biraz geliştirip satmayı hedefliyorsunuz.

O halde sözü uzatmadan anlatmaya başlayalım:

Instagram’da Fake Hesap Nasıl Açılır?

Bildiğiniz gibi gerçek bir kişiyi veya kurumu temsil etmeyen hesaplara fake deniyor. Kişiler bu hesapta kendi adını-soyadını, kendi resmini ve kişisel bilgilerini kullanmıyor. Böylece farklı biri gibi takılıyor.

Instagram fake hesap açmak ise oldukça basit.

  1. Önce bir e-mial veya telefon numarası bulun. (Zaten yeni bir mail adresi açmak çok kolay. Bununla uğraşmak istemezseniz fake mail sitelerini kullanabilirsiniz. Tek kullanımlık telefon numarasını da internette mobil numara satışı yapan sitelerden temin edebilirsiniz. Ailenizden veya arkadaşlarınızdan birinin numarasını da kullanabilirsiniz.)
  2. Kullanıcı adı, şifre ve isim-soyisim bilgisini girip kaydolun.
  3. İnternetten bir resim bulup onu profil fotoğrafı olarak kullanabilirsiniz. Photoshop ve benzeri programlara hâkimseniz bu resmi editleyerek istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.
  4. Biyografi kısmını da kafanıza göre doldurun.
  5. Başka hesaplardan paylaşımları kopyalayıp yayınlamaya başlayın ki profiliniz dolu görünsün.

 

Tabii bununla bitmiyor. Böyle bir hesap pek de işinize yaramaz. Paylaşımlarınız beğeni ve yorum almıyorsa, hiç takipçiniz yoksa, kimseyi takip etmiyorsanız herkes bu hesabın sahte olduğunu anlar.

Bu sebeple gerçekçi görünmek için düşmeyen takipçi paketlerimize göz atabilirsiniz.

Instagram Fake Hesap Nasıl Büyütülür?

Bunun için organik takipçi, beğeni ve izlenme gibi hizmetlere ihtiyacınız vardır.

Sitemizdeki gerçek, aktif, Türk takipçi paketlerinden yararlanabilir, gönderilerinize aylık oto beğeni alabilirsiniz. Dilerseniz yalnızca belirli gönderileriniz için beğeni satın almanız da mümkün.

Instagram videolarınıza, Reels paylaşımlarınıza, canlı yayınlarınıza organik izlenme gönderilmesini isterseniz servislerimiz arasında bulunan Instagram izlenme paketlerinden birini tercih edebilirsiniz.

Ayrıca sitemizde Instagram repost, Instagram gönderi kaydetme, hikâye görüntüleme, profil ziyareti, organik yorum gibi hizmetler de mevcuttur.

Bunlar sayesinde fake hesabınızı geliştirebilir, kısa sürede büyük mesafe katedebilirsiniz.

Hesabınızın fake olduğu anlaşılsın istemiyorsanız bu şekilde hesabınıza canlılık ve aktiflik katmanız gerekir.

Instagram Fake Hesap Güvenli mi?

Adı üstünde fake yani sahte olduğu için bu tür hesaplar insanlara güven vermez. Profesyonel görünmek, ürün ve hizmetlerinizi tanıtmak, geniş hedef kitlelere ulaşmak istiyorsanız hesabınızın fake gibi durmaması gerekir.

Ayrıca bu tarz fake hesaplarla başkalarının gönderilerine istediğim gibi yorum yapar, onlara istediğim mesajı atarım diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Fake hesap sahiplerinin suç teşkil eden paylaşımlar yapması hâlinde bulunmaları son derece kolaydır. Fake hesap kullanmak size ulaşılmasını engellemez.

Instagram fake hesap açma ne kadar basitse, bu hesapların kapanması da o derece kolaydır. Yeni açılan hesaplar sürekli takip etme, ardarda paylaşım yapma, çok fazla DM, beğeni veya yorum atma gibi agresif hareketler nedeniyle kapatılabiliyor.

Hesabınız şikâyet edilirse bu da profilinizin kapanmasına yol açabilir. Yeni açılan hesaplar şikâyet durumlarına karşı daha dayanıksızdır, birkaç şikâyet bile hesabınızın elden gitmesine yetebilir.

Bu yüzden hesabınızın kapanmaması için Instagram özelliklerini abartılı kullanmaktan kaçınmalı, şikâyet edilmenize sebep olacak davranışlardan uzak durmalısınız.

Instagram’da fake hesap açma işleminin ardından bu hesabı çabucak iyi bir yere getirmek için hizmetlerimizden yararlanabilir, hesabınızın tamamen doğal ve aktif görünmesini sağlayabilirsiniz.

Uygun fiyata nitelikli sosyal medya hizmetlerinin doğru adresi olan sitemiz, Instagram’da yükselmek isteyenlerin beklentilerine yanıt verir.