Instagram Eski Kullanıcı Adı Nasıl Alınır?

Instagram eski kullanıcı adı nasıl alınır sorusunun yanıtını binlerce kişi merak ediyor. Instagram’da var olan bir kullanıcı adını almak mümkün mü? Instagram’da kullanımda olan bir kullanıcı adını almak normal şartlarda mümkün değildir. Bu yüzden bu konuda yapılacak pek bir şey yok. Ancak bazı istisna durumlarda var.

Kurumsal bir markanız başka bir kullanıcı tarafından sektörünüze yönelik paylaşımlarda bulunuyorsa bu durumda o kullanıcı adını talep edebilirsiniz. Elbette markanın isim hakkının siz de olması koşuluyla bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu durumda Instagram yetkilileri ile görüşerek “markanın zedelenmesi” amacıyla kullanıcı adını talep edebilirsiniz.

Instagram Kullanıcı Adı Nasıl Alınır?

Instagram eski kullanıcı adı nasıl alınır sorusunun bir diğer cevabı da spam işlemler yaparak alabilirsiniz. Bu pek tavsiye edilen bir yöntem değildir. Ancak beğendiğiniz kullanıcı adı eğer bir başkası tarafından kullanılıyorsa bu durumda toplu spam yaparak hesabı kapattırabilirsiniz. %100 kesin bir çözüm değildir.

Aynı zamanda mevcut kullanıcının da hesabını uzun bir zamandır kullanmıyor olması da gerekir. Eğer aktif bir şekilde hesap kullanılıyorsa bu durumda yapabileceğiniz pek bir şey yoktur. Instagram eski kullanıcı adı alma yöntemleri bu şekildedir. Marka isminiz patentliyse ve kişi de sizin adınıza paylaşımlarda bulunuyorsa bu durumda Instagram kullanıcı adını talep edebilirsiniz.

Instagram gönderi istatistikleri nereden bakılır sorusunun cevabı için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.