Instagram’da Beğendiklerimi Nasıl Görürüm, Nasıl Silerim?

Instagram’da beğendiklerimi nasıl görürüm, nasıl silerim? Diye merak ediyorsanız cevabı bu yazıda!

Bazen daha sonra incelemek için pek çok gönderiyi beğenip veya kaydedip geçiyoruz. Sonra bunları tekrar görmeye ihtiyaç duyuyoruz. Kimi zaman da ‘ben bunu niye beğenmişim ki?’ diyoruz ve o gönderiye attığımız beğeniyi geri çekiyoruz.

Bazen gönderilere yanlışlıkla beğeni attığımız da oluyor. Sonra ‘aman yanlış anlaşılmasın!’ diye hemen beğeniyi geri almak istiyoruz.

Eğer, beğenmekten vazgeçmek istediğimiz gönderi sayısı çok fazlaysa bunu elle yapmak uzun sürüyor. Bu durumda toplu beğeni silme uygulamaları imdadımıza yetişiyor.

Beğendiğim gönderileri nasıl bulup sileceğim diyorsanız işte yanıtı:

Instagram’da Beğendiğim Gönderileri Nasıl Silerim?

  • Instagram uygulamasını açın.
  • Profilinize girip ‘Hesap Ayarları’ kısmına tıklayın.
  • Açılan sayfada ‘Asıl Gönderiler’, ‘Altyazılar’, ‘Dil’ ve benzeri seçenekler göreceksiniz. Burada ‘Beğendiğim Gönderiler’ kısmını bulun.
  • Buradan tüm beğenilerinizi görebilir ve istediğiniz gönderileri silebilirsiniz. İstediğiniz gönderinin yanında bulunan kalp işaretine tıklayarak beğeniyi kaldırabilirsiniz.
  • Beğendiğiniz bazı gönderileri bulamıyorsanız kişi sizi engellemiş ya da hesabını korumaya almış olabilir. Belki de o gönderi ya da hesap tamamen silinmiştir.

Instagram Beğenilen Gönderileri Gizleme

Bunun için belli bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Hangi postlara like attığınızı sadece siz görürsünüz.

Instagram’da Beğenilen Gönderileri Toplu Silme

Bu özellik Instagram’da varsayılan olarak bulunmaz. Toplu beğeni kaldırma için bazı uygulamalardan yararlanabilirsiniz. App Store veya Google Play’de arama yaparak bu uygulamalara ulaşabilirsiniz.

Fakat indirmeden önce uygulamanın kaç kez yüklendiğine, puan ve yorumlarına bakmanızı öneririz. Güvenilmeyen uygulamalar hesabınıza ve cihazınıza zarar verebilir.

Instagram Beğeni Artırma

Konu beğenilerden açılmışken şunu da hatırlatmak isteriz ki beğeni oranınızı yükseltmek için sitemizdeki paketlerden faydalanabilirsiniz.

Takipçi, izlenme ve beğeni gibi etkileşimlere doğal yoldan kavuşmak isteyenlerin doğru adresi olan Fenomenyerim.com, bu alanda profesyonel hizmet verir.

Beğeni paketlerimizden birini tercih ederek gönderilerinize popülerite kazandırabilir, Instagram’da kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Otomatik beğeni paketlerimiz sayesinde gönderilerinizin düzenli olarak beğeni almasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle hesabınızın ilgi çektiğini gösterebilir, bu hesap üzerinden ürün veya hizmet tanıtımı gerçekleştiriyorsanız insanlara güven verirsiniz.

İnstagram Beğeni İlgili Yazılar : 

Fenomen Olmak İçin Kaç Takipçi Lazım ?

 

Tiktok Videosu Nasıl Keşfete Düşer?

 

TikTok Keşfete Düşme Saatleri

 

Tiktok'ta Kaç Takipçiden Sonra Para Kazanılır ?

 

Instagram Fake - Feyk Hesap Açma Nasıl Yapılır?

 

Instagram Reels Nasıl Çekilir?