Instagram’a Bilgisayardan Nasıl Girilir?

Instagram’a bilgisayardan girmek isteyen kullanıcılar, bu işlemin nasıl yapılacağı konusunda yeterli bilgiye sahip değiller. Instagram’a bilgisayardan da giriş sağlanabilir. Herhangi bir internet tarayıcısını açıp Instagram hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Ancak tarayıcıdan açtığınız Instagram hesabı üzerinden çok fazla işlem yapamazsınız. Çünkü Instagram henüz uygulamayı Web için geliştirmedi. Bu yüzden tarayıcı üzerinden hesabınıza girdiğinizde bazı işlemleri yapamazsınız.

Instagram’a bilgisayardan girmek için bir başka yol da Microsoft Store üzerinden uygulamayı indirmektir. Bu uygulamayı indirerek Instagram hesabınıza kolay bir şekilde bağlanabilir ve çok sayıda işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz. Ancak tarayıcılarda olduğu gibi bu uygulama üzerinden de bazı işlemleri yapmanız mümkün değil.

Bilgisayardan Instagram’a Nasıl Bağlanılır?

Bilgisayarınız üzerinden Instagram’a problemsiz bir şekilde giriş yapmak istiyorsanız Instagram uygulamasını indirmeniz yeterli olacaktır. Bunun içinde bilgisayarınızın işletim sistemi Windows 10 olmak zorunda. Diğer işletim sistemlerinde bu uygulama henüz geliştirilmediği için şu an yalnızca Windows 10 işletim sistemine sahip kişiler kullanabiliyor.

Instagram’a bilgisayardan girmek isteyen kişiler Windows 10 işletim sistemine sahipse aşağıdaki adımları uygulayarak Instagram’ı indirmeleri yeterli olacaktır.

  • Bilgisayarınızın sol alt tarafında bulunan arama kısmına gelin.
  • “Microsoft Store” araması yapın ve uygulamayı açın.
  • Aramaya “Instagram” yazıp çıkan sonucu indirin.

Bu şekilde Instagram uygulaması vasıtasıyla hesabınıza başarılı bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

Instagram eski kullanıcı adı alma hakkında bilgi almak için yazımızı inceleyebilirsiniz.