Birden Fazla Instagram Hesabı Nasıl Kullanılır?

Hem şahsi hem de işletme profili oluşturan kullanıcıların merak ettiği sorulardan biri de budur. Birden fazla Instagram hesabı kullanmak sanıldığının aksine kolay bir işlemdir. Bunun için tek yapmanız gereken birden fazla Instagram hesabı oluşturmak gerekir. Instagram hesaplarını oluşturduktan sonra mobil cihazınıza gelerek oluşturmuş olduğunuz hesapları eklemeniz yeterli olacaktır.

Bir Telefonda Kaç Instagram Hesabı Yönetilir?

Her telefonda en fazla 5 adet Instagram hesabı yönetilebilir. Instagram, 5 adetten fazla hesap oluşturmanıza ve yönetmenize izin vermez. 5 adete kadar olan hesaplarınızı herhangi bir problem olmadan yönetebilirsiniz. Bu durum kesinlikle bir spam riski taşımaz. Gönül rahatlığıyla beş Instagram hesabınıza yönelik tek telefonda işlem yapabilirsiniz.

Birden Fazla Instagram Hesabı Nasıl Eklenir?

İlk olarak mevcut Instagram hesabınıza giriş yapın. Daha sonra profilinize geçin yapın ve sağ üst köşede bulunan üç çizgiye tıklayın. Burada Ayarlar > Hesap sekmelerini takip edin. Açılan sayfanın en alt kısmında yer alan “Yeni hesap ekle” kısmından diğer Instagram hesabınızı ekleyebilirsiniz. Bu şekilde 5 adete kadar Instagram hesabı ekleyebilirsiniz.

Bunun dışında birden fazla Instagram hesabı eklemek için Instagram hesabınıza giriş yapın. Sağ alt köşede profil resminizin yer aldığı profil simgenize basılı tutun ve “Hesap ekle” seçeneği ile yeni Instagram hesabınızı ekleyin. Instagram reklam verme ile ilgili bilgi almak için hazırlamış olduğumuz içeriği ziyaret edebilirsiniz.