Aynı Numara Üzerinden İki İnstagram Hesabı Açılır Mı

Aynı numara üzerinden iki İnstagram hesabı açmak artık mümkündür. Bütün sosyal medya uygulamaları gibi İnstagram da sürekli kendini yenileyerek yeni güncellemeler, yeni özellikler getirmektedir. Bu yeniliklerle farkını ortaya koymak isteyen İnstagram uygulamasının yeni özelliği de aynı numara üzerinden iki İnstagram hesabı açabilmektir. Bu sefer mesaj bölümüne ya da hikaye bölümüne değil de direkt olarak hesap bölümüne yeni güncelleme getirerek dikkat çekmeyi başarmıştır. Yeni güncelleme sayesinde artık tek hesap üzerinden birden fazla hesap kullanmak mümkün olacaktır. Ayrıca bir hesaptan diğer hesaba geçiş de çok kolay olduğu için herhangi bir karışıklık ya da sıkıntı yaşamadan tek hesapta birden çok hesap yönetebilirsiniz.

Aynı Numara Üzerinden İkinci İnstagram Hesabı Nasıl Açılır?

Ana hesabınızın üzerine bir hesap daha açmak istiyorsanız eğer profilinizin olduğu sayfanın sağ üst kısmında bulunan üç çizgili menüye girmelisiniz. Menü kısmına girdikten sonra ayarlar bölümüne girip oradan hesap ekleye tıkladıktan sonra ikinci hesabınızın bilgilerini girip kaydetmeniz gerekir. Daha sonra otomatik olarak hesaplarınız birbirine bağlanacaktır. Hesaplar arası bağlantı yapıldığı zaman hiçbir sorun ya da değişiklik yaşamadan İnstagram kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu özellik hesaplar arası giriş çıkışı kolaylaştırmak için yapılmış bir sistemdir. Aynı numara üzerinden iki İnstagram hesabı en fazla 5 tane olabilmektedir. Daha fazlasına İnstagram izin vermez.

Aynı Numara Üzerinden Kaç Tane İnstagram Hesabı Açmak Mümkündür?

Daha önceden İnstagrama kayıtlı hesaplar üzerindeki numara sadece bir hesap için kullanılırdı fakat yeni gelen güncelleme ile hesaplar arası bağlantı olduğundan beri bu durumda değişiklikler yaşanmıştır. Yeni özellik sayesinde artık tek bir numara üzerinden en fazla beş tane olmak üzere hesap açabilmek mümkün olmuştur. Bu konuda İnstagram’ın tek kısıtlaması olması gerekenden fazla kullanım durumu sonucunda olacaktır. Hesap bölümünde ayarlara giderek hesap ekle kısmına tıkladıktan sonra yeni hesabınızı açmak mümkündür. Mail ile kaydolurken aynı mail ile ikinci hesap açılamazken aynı numara ile yeni hesap açmak mümkündür.

Numara ile Kaydolunan İnstagram Hesabını Silme

Telefon numarası üzerinden ya da mail üzerinden kayıt olunan İnstagram hesabını silmek için ilk olarak telefondan uygulama üzerinden değil de herhangi bir tarayıcı üzerinden İnstagrama giriş yapmak gerekir. Daha sonra ayarlar bölümünden hesabımı sil yazan yere tıklanması gerekir. Aynı numara üzerinden iki İnstagram hesabı Hesabın silinmesi için aktif olması gerekir. Ayrıca hesap silme işlemi sadece tarayıcı üzerinden olur.